90cc baja problems!! - Off-Road Forums & Discussion Groups
Youth ATV For discussion of all youth ATV's 125cc and smaller.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-27-2010, 06:03 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Cool 90cc baja problems!!

--------------------------------------------------------------------------------

I have one of these Canadian Tire Baja 90cc atvs. I put a battery in it last year and it worked great. This fall I went to start it and the battery was just fair. I charged it and it worked great until my son took it for a ride. I am not sure what is going on but somehow it drained the battery. I put a new battery in it that I had and the same thing happened. He is riding in the daylight so he doesn't have the lights on. Can anyone tell me what the problem might be.

Tired of trying.
Offroad Rides PEI is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome