mini cobra 50 alphasports problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
Youth ATV For discussion of all youth ATV's 125cc and smaller.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 04-27-2009, 03:21 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
mini cobra 50 alphasports problem

Hi all,

I have a mini cobra 50 by alphasports and have been running it for the last 4 years without problem. However, it now does this thing where my son can ride it for about a minute then it shuts off. We let it cool down for about 10 minutes then it will start right up (no power loss) and he can ride again for about a minute, then it shuts off again. I have cleaned the air cleaner, took off the fuel filter (just in case it was clogged) and put a hose in right from the petcock to the carb. I can't for the life of me figure out what is going on with this thing.

Please send help!! My son is beside himself and is begging me to get it fixed ASAP but lack of funds are in the way of me taking it to the dealer right away for repair.

Thank you in advance for suggestions.

Brett
bnicolette is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 05-02-2010, 10:48 AM
reb
Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Location: La.
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
cobra 50

you ever figure out what was wrong i am having the same problem
reb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome