1984 ALT50 electrical problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
Youth ATV For discussion of all youth ATV's 125cc and smaller.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-26-2009, 09:16 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
1984 ALT50 electrical problem

I have a super clean 1984 ALT50 trail buddy, it ran fine but the carburetor need to be changed. Swapped out the new carb which meant taking the on/off switch apart to change the throttle cable. The little bike will not get spark now, it has a new plug and coil/wire. Can a bad on/off switch cause this? there is also the tether cord switch too, i though it wouldn't be a problem to bypass these and get it to run but not the case, any help would be appreciated. Thankyou-Kevin
PowerWagonW100 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 03-03-2009, 09:32 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
ok then thanks
PowerWagonW100 is offline  
post #3 of (permalink) Old 03-08-2009, 10:39 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
this place is worthless
PowerWagonW100 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome