suz lt80 - Off-Road Forums & Discussion Groups
Youth ATV For discussion of all youth ATV's 125cc and smaller.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-24-2003, 11:51 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
suz lt80

any one have cheap mods for my sons 80,it already has boysen reeds,fmf fatty with powercore 2 shorty,did x-ring chain,jt sprockets.what should i rejet to with this pipe.
thanks
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 01-24-2003, 01:28 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: suz lt80

I would give the guys at Hetrick Racing a call for help with your LT80. Rich has alot of experience with the Suzuki's.
post #3 of (permalink) Old 01-25-2003, 05:02 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: suz lt80

Yes! normally you should jet it richer with these mods. Trinity Racing & CT Racing also have alot of experience with these quads.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 01-25-2003, 06:49 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: suz lt80

It's all in the clutches.
post #5 of (permalink) Old 01-26-2006, 08:04 PM
Jaxon
Guest
 
Posts: n/a
Re: suz lt80

Looking for troubleshooting suggestions for my daughters bike. I just bought it for a song and I am not sure I made a right choice. Need Help! I have Spark. I have compression (New Piston and Rings). I have fresh Gas(Carburator rebuilt). I have confirmed tha the reeds are good. No excess fuel in the Crank and all electrical is Good to Go according to the test completed using the service manual. Oh Ya, I have a new battery also!
Lotsa new stuff comming in for my little girls bike and I can not get it to run(Just bought for a heck of a bargain)!
Thanks for any assistance
post #6 of (permalink) Old 01-28-2006, 01:30 AM
Jaxon
Guest
 
Posts: n/a
Re: suz lt80

Can you help troubleshoot an LT 80 with spark and compression and fuel... I have posted particulars to this thread...
post #7 of (permalink) Old 04-30-2008, 09:32 AM
ozbach
Guest
 
Posts: n/a
Im not sure if this bike has a spark arrestor, but if it does, it may be plugged up...try disconnecting the the muffler, just to see if it fires up, dont run it long that way...but if it starts,,,then that may be the problem???
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome