76 yamaha DT250 enduro electrical help - Off-Road Forums & Discussion Groups
Vintage Dirtbikes Discussion of all things on Vintage Dirtbikes manufactured in 1980 or earlier.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 08-16-2006, 04:10 PM
Speed Demon
Guest
 
Posts: n/a
76 yamaha DT250 enduro electrical help

I have a 1976 yamaha DT250 Enduro with a bad additude.
The problem is that you kick start it and it fires right up, runs great for about a minute and a half, and then quits like the kill switch was flipped to the OFF position.

I'd love it if someone replied with some suggestions as to what the problem might be.


Much appreciated
Speed Demon [img]/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif[/img]

P.S. Please view attachment it is a picture of my bike!
Attached Images
File Type: jpg 1535437-enduroside.JPG (35.3 KB, 57 views)
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 08-20-2006, 10:01 AM
baldy110
Guest
 
Posts: n/a
Re: 76 yamaha DT250 enduro electrical help

It sounds like a loose wire. Check your kill switch wires. I would check every conection on the bike insuring everything is tight.
post #3 of (permalink) Old 08-21-2006, 01:02 AM
Speed Demon
Guest
 
Posts: n/a
Re: 76 yamaha DT250 enduro electrical help

O.K. Will do. Thanks again for the input.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome