Off-Road Forums & Discussion Groups

Off-Road Forums & Discussion Groups (https://forums.off-road.com/forum.php)
-   Utility/4x4 ATVs (https://forums.off-road.com/utility-4x4-atvs/)
-   -   04 Honda Rancher AT slips in Auto at low speed (https://forums.off-road.com/utility-4x4-atvs/233726-04-honda-rancher-slips-auto-low-speed.html)

jwnstock 12-15-2009 08:52 AM

04 Honda Rancher AT slips in Auto at low speed
 
when in auto, at low speed, the quad seems to slip or appear that the break is set. i did have an error code 11 which said PCM failsafe. i cleared that code and the quad will still slip at times. there was a recall in 06 on the PCM and it was changed. this is intermittant. also, the quad will run down the road just fine. i had heard that an angle sensor could be to blame but my honda dealer says that the sensor only applies to esp mode and not auto. anyone have a fix or an idea? thanks Joe


All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1994-2009, VerticalScope Inc. // Off Road forums & discussion groups sitemap
side by side | atv | dirtbike | snowmobile | sandsport | competition | land use | Jeep | Toyota | Ford | GM

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome