Off-Road Forums & Discussion Groups

Off-Road Forums & Discussion Groups (https://forums.off-road.com/forum.php)
-   Utility/4x4 ATVs (https://forums.off-road.com/utility-4x4-atvs/)
-   -   Polaris help needed (https://forums.off-road.com/utility-4x4-atvs/225486-polaris-help-needed.html)

ark273 06-26-2007 09:38 PM

Polaris help needed
 
I had the top-end of my 96 Sportsman 400 bored, installed new piston, rings, and gaskets; now it sucks coolant into the piston! IT NEVER DID BEFORE! I've replaced the head gasket 3 times since, trying to fix the problem, does anyone have any suggestions?

asphalttoy 07-24-2007 05:55 PM

your problem
 
Quote:

Originally Posted by ark273 (Post 1508476)
I had the top-end of my 96 Sportsman 400 bored, installed new piston, rings, and gaskets; now it sucks coolant into the piston! IT NEVER DID BEFORE! I've replaced the head gasket 3 times since, trying to fix the problem, does anyone have any suggestions?

you have a warped head! and if you used a black gasket its nots a heat treated gasket. use a red one they are heat treated


All times are GMT -5. The time now is 09:36 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1994-2009, VerticalScope Inc. // Off Road forums & discussion groups sitemap
side by side | atv | dirtbike | snowmobile | sandsport | competition | land use | Jeep | Toyota | Ford | GM

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome