Problems with my 05 Bruin 350 Auto 4x4 - Off-Road Forums & Discussion Groups
Utility/4x4 ATVs All discussions of Utility and 4x4 ATV's, quads, four-wheelers.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 08-08-2005, 07:06 PM
Fern6050
Guest
 
Posts: n/a
Problems with my 05 Bruin 350 Auto 4x4

I have an 05 Yamaha Bruin 350 Auto 4x4 and every time I go in water even a few inches deep and get some(not a lot of speed) my engine begins to "choke and stutter" and it begins to lose power until I let go of the throttle. I've never pushed it more than that. Could there be a hole in the exhaust system? Any information is appreciated.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 08-09-2005, 03:01 PM
GotMud
Guest
 
Posts: n/a
Re: Problems with my 05 Bruin 350 Auto 4x4

I cant say that i know the answer to your question but id recommend that you check the under side of your ATV for any holes, and if ananswer does not arrise try to contact your local dealer.
Sorry Cant Realy Help.

Sportsman 700 EFI AWD
post #3 of (permalink) Old 08-09-2005, 06:47 PM
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 502
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Problems with my 05 Bruin 350 Auto 4x4

Something electrical is getting wet. Make sure your plug boot is on all the way and not split for starters...

Let it idle in the driveway and spray it with a light spray from the garden hose till you figure it out.
Cosmo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome