Any Wolverine owners out there? - Off-Road Forums & Discussion Groups
Utility/4x4 ATVs All discussions of Utility and 4x4 ATV's, quads, four-wheelers.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-20-2003, 10:56 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 249
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Any Wolverine owners out there?

If so, do any of you run the Pro-Design foam air filter? Do you run both of the foam pieces (outer) or just the single?
Thanks,
Tye
TyzToyz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 04-06-2003, 11:50 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Any Wolverine owners out there?

I have a pro design and am currently experimenting with the combination of the two foams. I am also trying a clamp on K&N. To date I have been using both layers. I will post what I find in a few weeks when the snow clears a bit more and the dirt comes around.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome