Off Roading Forums banner
1 - 5 of 5 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 ·
i was driving my zuk the other day - parked it and noticed ALOT of black fluid under the front axle....seems as if i busted the main seal (the seal between the motor and tranny???) - now i do not think i will be able to go to Gone Zukin'!!!

i had to put almost 2 quarts of oil in because so much leaked out!!!

.....and i paid the money already for Gone Zukin AND my girlfriend and i both took off of work on Friday AND now i have to tear the damn thing apart.

pissed off,

pug



 

·
Registered
Joined
·
796 Posts
Did you check the seal on the distributor and valve pan?

Rodney C
Money Pit: 1985 CJ7 302 V8, T18, D20, D30, AMC20, SOA, Shackles Reversed, 35" BFG AT's, Fiberglass Tub & Front End, And, And, And.........
 

·
Registered
Joined
·
3,040 Posts
Check the fuel pump too.. it may be leaking out the vent,
and the dist O-ring also. Well try to fix it and come down for sunday anyway..

Glenn
87' Zook Spoa,M/L 33's, 4.16 tcase,4.62 gears Camo,Header,2"exhuast, Cam.
Lockers, 8klb winch, -Wildweasel2 NE4WI- club http://www.cs.umass.edu/~glenn/personal.html
 

·
Registered
Joined
·
4,684 Posts
Pug,

First, clean down the motor and try to pinpoint the leak.

Next, call me and we'll figure out what parts you need. If it's possible, and you can make it up here, Bob and I will help out fixing it tomorrow. We're leaving Friday morning, so we have time.

Let me know if you need help. Sorry to hear of your misfortune, but don't give up hope.

Yankee Tim/wwwthreads_images/icons/cool.gif
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top