help! won't run rite - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 05-25-2001, 12:28 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
help! won\'t run rite

I FIXED IT, I FIXED IT, I HAD 2 PROBLEMS #1 THE CARB WAS JUNK, # 2 I WAS USING A ECM FOR AN AC EQUPPED ZOOK ON A NON A/C CARB AND IT REAllY FREAKS IT OUT.. ........ SOLUTION REPLACE CARB WITH SPARE AND REPLACEED ECM WITH PROPER SPARE. AND IT RUNS GREEEEAT !!!!! THANKS FOR ALL THE INPUT THOUGH, P.S. YOU BETTER WATCH OUT NOW PILLARD! NOW I DON'T HAVE TO IDLE UP THE HILLS.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 05-25-2001, 03:32 AM
Keyboard Implanted
 
CrowHorse's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Sidney, New York
Posts: 3,446
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: help! won\'t run rite

It could be an electrical problem. Tim from NCO had a similar problem which turned out to be the distributor. Check the connections to the distributor, especially the ground wire. Hope this helps.....

All Good Medicine,
Crow

Creator, everything we do leaves a track. May our tracks be ones we would want you to see and others to follow......

CrowHorse is offline  
post #3 of (permalink) Old 05-25-2001, 07:36 AM
 
Join Date: May 2000
Posts: 1,346
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: help! won\'t run rite

Is this a carburated engine? or a fuel injected engine? 8v or 16v? Rebuilt or just R&R (remove and replace) when i call you is that west coast mid or east coast time? Thanks thatl help me a little.

mxnhid is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 05-25-2001, 09:26 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: help! won\'t run rite

it's carbuerated 1.3 that i took out of another 86 sammy that ran perfect.i'm central time zone and i'll be here 9-4pm today.

post #5 of (permalink) Old 05-29-2001, 10:34 AM
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 531
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: help! won\'t run rite

Yeah, Cori, glad you got it fixed! Gettin' pretty tired of always havin' to winch you outta stuff!!! HA HA HA!!!

Pillard
'87 Sami, 5.5" SpOA, 33" Pro-Comps, Snorkel, 8k winch, 23" buggy-leafs, etc, etc.
ppillard is offline  
post #6 of (permalink) Old 05-29-2001, 11:23 AM
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,745
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: help! won\'t run rite

I didnt know earlyer samurais had computers.... ??

Anton is offline  
post #7 of (permalink) Old 05-29-2001, 12:49 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: help! won\'t run rite

HEY PILLARD AT LEAST WHEN I GO THERE IS ALWAYS SOMETHING ON TOP OF THE HILLS FOR YOU TO HOOK YOUR WINCH TO. I'D HATE FOR YOU TO HAVE TO STAY AT THE BOTTOM WITH THE JEEPERS.

post #8 of (permalink) Old 05-29-2001, 01:04 PM
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 531
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: help! won\'t run rite

LOL! Dude, you're killin' me! Hey, what's up with the billtooley handle, anyway?

Pillard
'87 Sami, 5.5" SpOA, 33" Pro-Comps, Snorkel, 8k winch, 23" buggy-leafs, etc, etc.
ppillard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome