WTF - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 03-02-2001, 12:01 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
WTF

I've got some PIAA 520's and the damn things quit working on me. I can here the little relay or whatever it is come on when i turn the switch on but no lights. Anybody ever had this happen to them or have any ideas to what i should do. I'm missing them. thanks in advance for any and all help marc

88 Samurai, 16 V EFI motor, Dana 44's, 36" Swampers, ARB and Detroit
lockers, custom drop arms, GRS II, 5.38 r&p, Warn 8000, custom bumpers,
leather seats & lots more.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 03-02-2001, 06:32 AM
WSB
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: WTF

Just remove the lights, switch, wiring, relay, etc and send to me that will take care of your problem!

Do you have power at lights ? Are the bulbs good? Are they lights grounded?

Wayne

WSB is offline  
post #3 of (permalink) Old 03-02-2001, 09:12 AM
Moderator
 
dparker's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Arkansas.Paragould
Posts: 4,427
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: WTF

just take a test light and see if you got power and ground right a the light if you dont chase it down till you find problem. if you do get some new bulbs

RUN IN TO YOU LATER
dparker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome