soft top questoin - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 08-16-2000, 02:12 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 1,054
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
soft top questoin

i just broke out the soft top that came with my zook and found that the front doesnt not seal... at all
when driving at about 45 mph, there is at least 6" of air gap above the windsheild... the only place the top attaches at the front is the two buttons on the corners...

where do ya'lls tops attach at the front?
i liked using the soft top, but im gonna have to figure out some way to keep it down.... i guess it just got stretched out by the previous owner...

Steve
'88 Suzuki Samurai
2" S/R 30x9.50 M/T's
[email protected]
Texas A&M Off-Road
FTAC of 2003
TexasA&MOffRoad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 08-16-2000, 02:31 PM
Can't Get Enough
 
Brown29's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Arkansas
Posts: 1,426
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: soft top questoin

You should have a black plastic molding strip (and the later models also have a rubber weather strip) across the top of the windshield to which the top attaches. The molding has a slot all the way across it that the front of the top fits into.

88.5 Samurai Hardtop
87 Samurai Convertible
Brown29 is offline  
post #3 of (permalink) Old 08-16-2000, 03:01 PM
Keyboard Implanted
 
Yankee Tim's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Northern Catskill Mountains, NY
Posts: 4,756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: soft top questoin

Steve,

If you've been running with just the two snaps, it's lucky you still have the top! [img]/wwwthreads_images/icons/crazy.gif[/img]

Yankee Tim

Yankee Tim is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 08-16-2000, 04:27 PM
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 1,355
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: soft top questoin

When it blows off,its MINE! No really,sounds like you got somewhat of a defect you should have the molding on your top and the insert strip(on the truck)

mudslide is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome