Engine Question - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 08-25-2007, 12:35 PM Thread Starter
Can't Get Enough
 
freebird01's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Myerstown, PA
Posts: 1,334
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Engine Question

ok i did a comp test on the 1.3L EFI in the zuk i got...

#1 - 150
#2 - 140
#3 - 125
#4 - 150

Im thinking my testor is off... service limit acording to the service manual is 170psi

can a zuk with those numbers run smooth, use no oil or antifreeze, idle perfectly, not foul plugs (they all have a nice tan color)???

this engine runs perfect!!! it even runs nicer then another local zuker who has an EFI 94 with very low miles...

AOL IM: Freebird01JM ICQ#18103928
freebird01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 08-26-2007, 08:07 PM
Keyboard Implanted
 
87zuke's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Southern, Ct.
Posts: 2,747
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
i never get the #s that the fsm says. but i was told that as long as they are all close it is ok. #3 may be cause for concern especially with the history of #3 on a sammi 1.3. Jim
87zuke is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome