bogging down - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 05-21-2000, 06:50 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
bogging down

been driving my sam very little since i got the tranny in, been doing some little things to it. but when i drive runs ok for a while, but when i hit 4th or so it begins bogging down and sometimes in 3rd. ok in 1st and 2nd what could it be vac advance? carb? any suggestions?
thanks
brian

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 05-22-2000, 11:58 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: bogging down


The bogging down you mention could be the very common "flat spot" many Zuk owners experience. The fix is easy. We sell a Suzuki factory part designed to eliminate the flat spot. it is a venturi tube designed to reduce turbulanec on air flow into the chamber. We order them in special from Suzuki since most delaerships have no clue about this part much less know how to even find the part number.

http://www.rocky-road.com
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome