Rear Drive Shaft, Spline connection - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 05-13-2003, 09:33 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 334
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Rear Drive Shaft, Spline connection

I bought an 86 Samurai with 33's on it. I have been having a wobble in the drive line for a little while now and have looked at it more closely last night. The connection points seem to be all good. The spline where the rear shaft splits seems to have quiet a bit of play in it. I would assume that there should be no play at all. The truck has quite a bit of lift so I would assume that I would need spacers.
What do you guys think?
Lil_Mudder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 05-13-2003, 09:37 AM
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,487
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Rear Drive Shaft, Spline connection

Either spacers or a extended slip yoke like the one from Trail Tough .
sammi_davis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome