HELP! HELP! AGAIN - Off-Road Forums & Discussion Groups
Suzuki GEO All Discussion of all things, Suzuki and GEO

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 05-14-2002, 09:37 PM
bulldogzook
Guest
 
Posts: n/a
HELP! HELP! AGAIN

OK, This time it's not BB,andthe WIFE(LOL) I'm in need this time. Started last week when the "lil bulldog" just up and quit.And I mean quit at the most inopertune time.On my way home from work.checked all the usale suspect's (fuelfilter, fuelpump,belts,wiring.ect..ect..) Got it home over the weekend cheking it out more turned over fine so I checked for fire nothing.Well sh&t thing maybe igniter or my wost fear ecm AGAIN!!! got an igniter from BB last night and also got my two new ecm's thank's MAX. tried them tonite and still nothing!stared loking around again and found these two wires lay loose wth? Well I found were they go to the plug in the back of the alt. No connection no fire no start! So does any one have a fix and or know were to get a alt plug? I can't get the prongs out ofmine to repair the wires. help!
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 05-14-2002, 09:41 PM
Keyboard Implanted
 
Join Date: Sep 1999
Location: Eastern Tennessee
Posts: 3,550
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: HELP! HELP! AGAIN

ill be callin ya in a few dude. think a sammy plug is the same. if so, i gots a few ya can have.
BiLLy bOb
Billy Bob is offline  
post #3 of (permalink) Old 05-14-2002, 09:59 PM
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 558
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: HELP! HELP! AGAIN

This might sond stupid, but is your battery dead? If not, try checking the fusible links at the battery, and don't forget to test all the fuses in the fuse box (with the key on).
78mphgpr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 05-14-2002, 10:07 PM
bulldogzook
Guest
 
Posts: n/a
Re: HELP! HELP! AGAIN

No battery is good and hot the wires to the alt are broke off at the plug so now I have an open loop the electricity can't flow to were It needs to go so I got fire to the coil pack
post #5 of (permalink) Old 05-14-2002, 10:14 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: HELP! HELP! AGAIN

sammy plug is the same
post #6 of (permalink) Old 05-14-2002, 10:19 PM
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 932
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: HELP! HELP! AGAIN

In a pinch, you can crimp on a female spade lug and it will fit over the male prong with no problem. Uhhh that really sounds strange... but it works on the alternator!

TGT - NCO
NCOffroad is offline  
post #7 of (permalink) Old 05-14-2002, 11:03 PM
bulldogzook
Guest
 
Posts: n/a
Re: HELP! HELP! AGAIN

Yes the sammy plug is the same. Thanks Tim I was wounder'n if that is what I might have to do for now?
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome