Cat Problems - Off-Road Forums & Discussion Groups
Snowmobile Lounge All general discussions relating to Snowmobiles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 12-27-2000, 02:48 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Cat Problems

I own a 88 Pantera with a 96 suziki 440 l/c in it. Heres the problem. Out of the hole sometimes it takes off, and some times it bogs. And at about 65mph it bogs out with the tach reading 6.5 to 7. The original motor was a 440l/c and it would run 85 to 90. But heres the thing when I swapped motors I used my original pipe. Could that cause the problem Or could the problem be in the clutch. I know alot about motors, but in the area of clutches I am confused. Any help would be gladly appreciated. Thanks.

Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome