tank problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
Snowmobile Lounge All general discussions relating to Snowmobiles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-25-2000, 08:33 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
tank problem

My 98' ps efi was crapping out this weekend and I put some cleanup in and it helped . I got home to drain the tank and looked inside to find the screenpickup is off. I need some help on pulling the stuff out . The post is right in the way. Has anyone had to do this? I need some help! Oh Ya! I can't get the gasoline taste out of my mouth, I guess I'll never get it right on siphoning. If someone could help I'd appreciate it. cam

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 01-26-2000, 10:46 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: tank problem

I went out and pulled the key pod off. There is a plate with a bunch of wires and lines. Do you Know the procedure to pull this stuff out and fix the pickup filter? Also how about checking the efi injectors if they are clean.
cam

Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome