Need Polaris Gooruu Help!! - Off-Road Forums & Discussion Groups
Snowmobile Lounge All general discussions relating to Snowmobiles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-15-2003, 05:56 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Need Polaris Gooruu Help!!

Alright, what I have is 95 Polaris Storm 800 motor in a 93 Storm 750 SKS chasis. The problem is that it won't tac over 6500 rpm's. The sled idles perfect and runs excellent up to 5000 rpm's. Above 5000 rpm's it breaks up really bad all the way up to 6500 rpm's. The motor ran perfectly in the 95 chasis with no problems. The motor that was in the 750 Storm ran also (another story). The motor did and still has PSI pipes with 410 mag, 390 mid, and 400 pto. I switched everything: carbs, clutches, cdi box, fuel pumps. Was wonderring if anybody has any idea of what is wrong?? This sled is driving me crazy. Please, help me!! Thanks for your time.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome