95 Wildcat EFI Problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
Snowmobile Lounge All general discussions relating to Snowmobiles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-03-2003, 02:47 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
95 Wildcat EFI Problem

Hey
I'd really really like to be on the trails right now but I have a problem with my 95 Arctic Cat Wildcat EFI 700. It won't charge the batterie and I'm not about to spend $50 an hour four a mechanic to tell me what's wrong. I no its NOT the regulator cuz I was told the my lights would have blown. I also don't think its the lighting coil because my lights are good and strong. But I've been told It could be the DC Rectifier. Any way to test this? Any suggestions? Could I get a used one some where cheap. This part is $195.00 new don't want to spend that when I don't know if its the problem. Thanks in advance.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome