340 Olympics - Off-Road Forums & Discussion Groups
Snowmobile Lounge All general discussions relating to Snowmobiles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 12-29-2002, 01:33 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
340 Olympics

Hi There,
I have recently picked up two 340 Olympics, a 74 and a 76. Both are in really good shape, however they were sitting for 12 years in a garage without being started or run. I have got them somewhat cleaned up, tank, new gas lines and other various things. The carbs seem to be fine and the fuel pumps are working but they are both having the same problem.......I can get them started by using the gas primer but they will not keep running. I am assuming that the problems are carb related but I thought I would ask for other opinions.

Thanks in Advance.

Jim
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 01-01-2003, 10:29 AM
oultman
Guest
 
Posts: n/a
Re: 340 Olympics

yeah it sounds like it is a prob with the carbs, but it really sounds like a prob with the pump, I know you said it was working, but I would first make sure its pumping enough fuel in, if you do discover that this is working fine, then the next thing i would check, is to make sure the floats in the carbs are not stuck, good luck
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome