Polaris owner's HELP !!!!!! - Off-Road Forums & Discussion Groups
Polaris UTV Forum Rangers and RZRs, the full-spectrum of utility and hard-core fun.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 03-31-2009, 08:39 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Polaris owner's HELP !!!!!!

Hello,


Never Ride's someone elses Quad... A buddy of mine said hey take my 04 Polaris Big Boss 6X6 (145 Hrs)for a ride... I never drove it before, Sure enough it broke while I was riding it...

Three days later another friend was riding my New (leftover) 07 Polaris 800 X2(2hrs) and I was on his all for three minutes... And sure enough his 07 Polaris 450 Sportsman (45Hrs) broke .... O.M.G. !!! I must be the death of Quads.... Crazy thing is.. It's the same problem!!!

O.K. it's feel's like something is skipping ?? Not meshing together?? When you put it into neutral it rolls smooth. I am at a total loss and please need help... Thank You
FREEDOM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome