z400 backfire - Off-Road Forums & Discussion Groups
Performance ATV Mods Discussion of ATV Performance Modifications.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-29-2006, 08:02 PM
hershberger
Guest
 
Posts: n/a
z400 backfire

I have 04 Z400 that was piped and jetted when I bought it. I'm noticing that it is starting to pop and backfire alot when I'm de-accelerating. It did'nt do that before. Is this because the carb might need cleaning or is that just normal
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 12-27-2008, 09:26 PM
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
pop

Quote:
Originally Posted by hershberger View Post
I have 04 Z400 that was piped and jetted when I bought it. I'm noticing that it is starting to pop and backfire alot when I'm de-accelerating. It did'nt do that before. Is this because the carb might need cleaning or is that just normal
check your bolts that hold the pipes to the head.
kawikid is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome