What am I doing wrong? - Off-Road Forums & Discussion Groups
The NOT-Off-Road Lounge Talk any topic NOT related to Off-Road vehicles. ESTABLISHED COMMUNITY MEMBERS ONLY - NO SPAMMERS.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-03-2003, 10:04 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2,952
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
  
What am I doing wrong?

Hello Folks,

OK, just wiped my HD and reloaded Windows. I logged on the BBS, created a shortcut to my desktop, but when I try to get back in, I always have to log in? Never had that problem before the whole time I was on here...but I remember seeing others with it I think.

I know theres something I'm missing here.

What to do?

Rembrant [img]images/graemlins/cool.gif[/img]
Rembrant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 09-04-2003, 12:40 AM
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 246
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: What am I doing wrong?

I'm assuming that you have the "remember me" box checked when you login. In order to be remembered your browser has to accept cookies. All browsers, by default, block cookies when they are loaded. You need to go into the options for the browser and relax the security enough to accept cookies. HTH
BigDuckie is offline  
post #3 of (permalink) Old 09-04-2003, 03:19 AM
Keyboard Implanted
 
piaa_nissan's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Forest Grove Oregon USA
Posts: 2,208
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: What am I doing wrong?

I found when thye changed to software the only way i could avoid logging in all the time was to bookmark a board instead of MY HOME. Try that and see what happens
piaa_nissan is offline  
post #4 of (permalink) Old 09-04-2003, 05:56 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2,952
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
  
Re: What am I doing wrong?

I tried setting my browser security to the lowest setting, but still no dice, and I've already tried setting the forum I wanted, not my home.
I'll get it sooner or later, just takes some playing around I guess.

Rembrant [img]images/graemlins/smirk.gif[/img]
Rembrant is offline  
post #5 of (permalink) Old 09-09-2003, 09:34 AM
Veteran
 
Join Date: May 2001
Location: Burlington, KY
Posts: 805
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: What am I doing wrong?

I always have to log in.

Doesn't bother me since I aceess the site from 2 or 3 computers at work and 3 from home, so nobody can log in as me. They can still read the posts if they look at my bookmarks

How did the reload go?
Loose anything? [img]images/graemlins/crazy.gif[/img] Hope not [img]images/graemlins/cool.gif[/img]
JaxZ71 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome