Hello From Northern Arizona - Off-Road Forums & Discussion Groups
New Member Introductions All new members must first post in this section to activate account.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 06-27-2011, 02:41 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jun 2011
Location: Northern Arizona
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Are the moderators asleep at the switch on this forum? I signed up last week and finally received an email today. I was required to do an introduction which I did. I have now modified it due to the fact that I am still unable to post. I orginally joined this forum because I am a new owner of a 1969 Jeepster Commando and was looking for information on it. At this pace I may able to post in a few weeks or so. Why does it take so long for the moderators on this forum so long to do their job???

Last edited by Stitch; 06-27-2011 at 03:24 PM.
Stitch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome