Need Opinions-Canadian UAP motors - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-05-2001, 09:44 AM
Leigh_Smith
Guest
 
Posts: n/a
Need Opinions-Canadian UAP motors

My 304 is pretty much shot and rebuilding it v.s. a rebuilt UAP 360 is nearly the same ($1500 cdn+ 1 yr warranty) Unfortunately they come from a plant in Montreal and our local jeep shop has had poor results with their motors (3 four cyl motors in one jeep). On the flip side the UAP guy is a good friend and he says he has had only one come back in 2 years. And the 350 in my gmc is a uap motor and it is 2yrs old and seems ok.
Anyone have experience with an amc v-8 from uap Canada or their morors in general??

It will never be finished unless it burns up in the woods.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 09-05-2001, 03:58 PM
Leigh_Smith
Guest
 
Posts: n/a
Re: Need Opinions-Canadian UAP motors

btt

It will never be finished unless it burns up in the woods.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome