vacuum shift motor - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 05-01-2000, 10:47 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
vacuum shift motor

I have an 87 wrangler and my shift motor is not working right. If i pull the green vacuum wire out of the side then it will go into four wheel drive. To take it out I have to reconnect the green hose. IF you have any suggestions please reply.

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 05-01-2000, 10:55 AM
Can't Get Enough
 
beee240's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: Abingdon, MD.
Posts: 1,019
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: vacuum shift motor

First check all of your connections to make sure that they are on right. Make sure that the xfer case vacuum plug is snug on top.(four lines from top of case). Make sure that the ones in the engine comp. are all hooked up right. So far the setup on your shift motor seems right.
You may be getting constant vacuum to the green hose which is nuetralizing the vacuum pull from the ones on top of your shift motor.
I can get more specific about the correct setup if you need.
Bryan[img]/wwwthreads_images/icons/crazy.gif[/img]

beee240 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome