SULFER SMELL - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 03-27-2000, 03:42 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
SULFER SMELL

Just completed the tfi upgrade and now I've noticed a sulfur smell sometime when I'm driving. Anyone had this problem or experienced any other problems after the upgrade?

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 03-27-2000, 03:48 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: SULFER SMELL

A sulfur smell on a vehicle with cat. is usually caused by a to rich fuel mixture. Not always the cause, but a place to start looking.

Gary
post #3 of (permalink) Old 03-27-2000, 04:39 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: SULFER SMELL

Try leaning out your fuel mix. If that doesnt work, try checking that little breather tube that comes off the side of your cat, and follow it all the way back up to the air cleaner, it shouldnt be blocked or pinched.....just some thoughts.

MattYJ
89YJ 4.2 5"lft 33"Firehawk ATX
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome