First Post and First Problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-12-2001, 09:15 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
First Post and First Problem

First of all, Hello to everyone. Glad to be part of the forum. I've been checking the forum for a couple of weeks now, and the posts have been a tremendous help with my '88 Wrangler. I just recently wrecked my 4 cyl. '89 Wrangler, and got the '88 4.2 really cheap. But of course, with it came the problems....mostly idle problems and stalling a lot. So I decided to get the Weber carburator to start off with, and had a major installation problem. I don't know if it is the wrong carb, or just my limited knowledge of installing it. The carb is the "Redline/Weber Kit K551 for 258 amc/jeep inline 6 cyl w/ carter 2bbl. carb". Now the problem. I unhooked the wiring harness, about half a dozen wires or so, and pulled it out of the carter...and it had two small posts sticking out of it about an inch and a half long. But the Weber has no place to mount the harness back on, and I can't imagine these wires don't do anything...so I am at a loss....and back on went my carter carb. I don't know if it is the wrong carb or if I am just bungling the job. I would appreciate any help anyone can offer. Thanks

Chris

Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome