Board problems? - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-27-2008, 07:26 PM Thread Starter
Moderator
 
Jim_Lou's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Belleville, Illinois
Posts: 11,485
Thanks: 15
Thanked 22 Times in 17 Posts
         
Board problems?

My problems started a couple of days ago. When I click on the icon for Quick Reply or Edit it would highlight, but take no further action. At the same time my avatar disappeared and was replaced by "Jim_Lou's avatar" and a few others did also, but most are still there.

I'm using the latest Mozilla/5.0 with Gecko/20080201 and Firefox/2.0.0.12, so I tried IE and the cruddy thing works. I uninstalled Mozilla and reinstalled it. No joy, but all my settings and bookmarks came back, so it's not surprising. Something must have gotten garfed in it somehow. Any ideas?

EVERYTHING's easy for the guy who doesn't have to do it.
B. Dash Fabrication

Last edited by Jim_Lou; 02-27-2008 at 07:28 PM.
Jim_Lou is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 02-27-2008, 07:34 PM
Moderator
 
Dirt Dog's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Troy, Ohio
Posts: 7,409
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
NO problems here in that respect Jim.

Now the often slow server and lack of help are another story.

Virus?

BUY MY CUSTOM STICKERS!!!!!!

((good women are REALLY hard to find! She buys me Jeep parts, never complains when I buy guns, Jeep parts,
And she makes GREAT sausage gravy!)TR
Dirt Dog is offline  
post #3 of (permalink) Old 02-27-2008, 08:15 PM
Keyboard Implanted
 
Rio_Grande's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Southeastern Indiana
Posts: 4,766
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
I have found it to be very slow lately.

Ya only go around once, best to enjoy it the first trip.
Rio_Grande is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 02-27-2008, 08:49 PM
Old Hand
 
mach2_nh's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Milford NH USA
Posts: 1,045
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Good on my end here... I have FireFox 2

88 YJ SOA2.5" 2"BDY Locked F/R Chevy 4.3 NVG241OR 4.56's 36x12.50
mach2_nh is offline  
post #5 of (permalink) Old 02-27-2008, 10:15 PM
I Might Just Know What I'm Talking About
 
jdoggmoney's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Nebraska
Posts: 1,806
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
I have found that the BBS grinds to a halt from time to time as I click to go to or from one page to another. Otherwise all of the odds and ends seem to be working. Windows Vista and IE

Is this the only hammer you've got?
jdoggmoney is offline  
post #6 of (permalink) Old 02-28-2008, 12:18 AM
Old Hand
 
mach2_nh's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Milford NH USA
Posts: 1,045
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Quote:
Originally Posted by jdoggmoney View Post
Windows Vista and IE
Im sorry...

88 YJ SOA2.5" 2"BDY Locked F/R Chevy 4.3 NVG241OR 4.56's 36x12.50
mach2_nh is offline  
post #7 of (permalink) Old 02-28-2008, 05:30 AM Thread Starter
Moderator
 
Jim_Lou's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Belleville, Illinois
Posts: 11,485
Thanks: 15
Thanked 22 Times in 17 Posts
         
Quote:
Originally Posted by mach2_nh View Post
Im sorry...
Me too!

Overnight I got an e-mail from RRich. He's been unable to log in for the last few days. There is something funny going on. To reply to posts like this I have to right-click and select "Open link in another tab."

EVERYTHING's easy for the guy who doesn't have to do it.
B. Dash Fabrication
Jim_Lou is offline  
post #8 of (permalink) Old 02-28-2008, 07:35 PM
Can't Get Enough
 
SilentBob2's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Noel MO. USA
Posts: 1,132
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
 
I had a couple of problems the other day when I posted a reply. After I clicked on submit reply it would kick me out to a gateway page saying I lost the the server or something. After that I would come back and my reply was posted so I gave it a day and it hasn't happened again....
SilentBob2 is offline  
post #9 of (permalink) Old 02-28-2008, 08:38 PM
Addict
 
newguyJD's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Martin TN
Posts: 309
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
No problems replying, as a matter of fact, I've noticed that I don't have to re-enter my login credentials every time I come to the web site now. I used to have to do that every time. now it does it automatically! woohoo!
JD

73 CJ5 And 2 Ranchers.
newguyJD is offline  
post #10 of (permalink) Old 02-29-2008, 12:28 AM
Way Outta Control
 
Join Date: Sep 1999
Location: usa
Posts: 10,815
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Finally!
It took logging on about 20-25 times to get on. The rest of the time it said I wasn't me. I looked in the mirror - it really was me!
A couple of months ago whenever I responded to a post, then someone else did, it sent me an email it had been responded to.

Then it stopped doing that.

This time when I had trouble I asked it to send me a new password - it said it sent it to my email address. But I never got it. I tried several times to no avail.
Finally after trying a bunch of times using my old password, it worked just now.

That's Jim for your help!!!!!!
RRich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome