High Fan Setting Not Working - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-21-2005, 05:20 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 247
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
High Fan Setting Not Working

The high steting on my fan for my heating/air is not working. The lower settings work but when I turn it to the highest setting the air or heat turns totally off. Im thinking its just a bad switch, just wondering if anybosy else had imput or this same problem. Its a 2000 TJ by the way if you didnt know.
00pumpkin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 01-22-2005, 12:43 PM
Moderator
 
Dirt Dog's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Troy, Ohio
Posts: 7,409
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: High Fan Setting Not Working

If it's not the switch, also check the high blower relay. It will cause the same problem.
Dirt Dog is offline  
post #3 of (permalink) Old 01-22-2005, 05:24 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 247
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: High Fan Setting Not Working

shall do, thanks
00pumpkin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome