Bushwacker flare fiasco - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 07-04-2002, 10:59 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Bushwacker flare fiasco

Just finished installing the new flares on the Jeep today, except for one little problem that we didn't notice until after we had started. For some reason, they decided to send me 3 flares for the back, and only 1 for the front. The right side was already done by the time I noticed the parts left in the box. Now I'm driving around with 3 aftermarket flares on, and 1 stock flare on the front. Can't those guys figure out that most Jeeps require 2 front flares, and 2 aft ones? I can't even call to complain until tomorrow. I just hope they don't make me take them off to send them all back again, just to get the one I need.
Sigh......
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 07-05-2002, 09:01 AM
Keyboard Implanted
 
TOM85CJ7's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Austin, Texas
Posts: 2,072
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Bushwacker flare fiasco

Make them send you the one you need. Then use the box they sent to send the other one back and ask them to refund your shipping.

Later,
Tom
TOM85CJ7 is offline  
post #3 of (permalink) Old 07-05-2002, 12:51 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Bushwacker flare fiasco

any pictures? I just put a set on my CJ7 and flat fendered it. Sorry, no pics yet from me... [img]images/icons/frown.gif[/img]
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 07-05-2002, 06:20 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Bushwacker flare fiasco

Here's a shot from the left. Sure with I had one for the front to match the back. I couldn't get them on the phone, so I e-mailed them on their web site. Haven't heard from them yet....
Jon
post #5 of (permalink) Old 07-05-2002, 06:31 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Bushwacker flare fiasco

What the hell? I can't send pics anymore...I keep getting some message saying "no file or directory for var/www/ubbthreads". Isn't it {image}http://tellico.off-road.com/wwwthreads_uploads/{/image}? I realize the brackets for the image are different....
post #6 of (permalink) Old 07-06-2002, 02:25 AM
Keyboard Implanted
 
jamgood96's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Tualatin, Oregon, United States of America, North America, Earth, Milkyway Galaxy, Universe...
Posts: 3,932
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Bushwacker flare fiasco

Are ya sure your image was under 100k? Anything 90k or less should post, no prob. But sometimes what your computer says, and what their computer says is the right size is an ify.
jamgood96 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome