power loss - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Short Wheelbase All discussion of short wheelbase Jeeps: CJ, TJ, YJ and JK

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-25-2002, 03:52 PM
toyatic
Guest
 
Posts: n/a
power loss

My wrangler only has 40k and my power has disappeared... I have little torque after second gear, it just falls on it's face.. I have just done a complete mopar tune up and it gave me a great idle, and smooth acceleration, but still no power.. I still avg 18 miles to the gallon.. what gives???

4in currie lift, 4.56's, true trac, and 33's.. yeah it's a start!
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 02-25-2002, 04:00 PM
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 409
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: power loss

I believe this may be a problem wiht the O2 Sensor. That would be my best guess.

Sorry, my YJ is a 90, not an 87.

87Warrior is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome