Electrical Question! - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Full Sized All discussion of full sized Jeeps: Wagoneer, Full Size Truck

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-25-2003, 10:22 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Electrical Question!

Ok guys, I need some help. Today I replaced my alternator, my regulator and my battery, however, whenever the engine is running and I use my brakes or heater fan my lights dim down. Is this normal on these Jeeps? This is my first full size and have no idea what to expect. I have the 401 in it if that helps anyone. Thanks.

Ryan
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 11-07-2003, 07:35 PM
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 556
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Electrical Question!

Would be nice to more about what type Jeep, Age, Miles, etc. Fill out your bio and then anyone can fill in the details...
Now with the problem..no it is not normal. If the Jeep is older look for frayed wires, bad connections. Etc
Check all ground straps, battery to body, body to frame, engine to frame, engine to body.....
Pull the tail lamps apart and look for corroded sockets, same on the front....
Bet you find the problem is corroded contacts and bad grounds. [img]images/graemlins/burnout.gif[/img]
tincan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome