Auto trans problem - won't pull when warm - Off-Road Forums & Discussion Groups
Jeep-Full Sized All discussion of full sized Jeeps: Wagoneer, Full Size Truck

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-20-2003, 11:44 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Auto trans problem - won\'t pull when warm

It's a Grand Cherokee with the 360 V8 and auto trans., full time 4 wheel drive. When you first crank it, the trans will pull and act fine, but after it is driven for a while, it will quit pullin. Let it sit for a while and it starts all over again. It's my mother-in-laws Cherokee. I know the fluid level has already been checked and it is OK. Any ideas? Thanks.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 01-20-2003, 12:48 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Auto trans problem - won\'t pull when warm

Sorry - Posted in wrong section.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome