NP 208 issues - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Standard SFA Trucks & SUV's All discussion of full sized Solid Front Axle Trucks, SUV's to include Suburban

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-26-2008, 08:22 PM
captainofiron
Guest
 
Posts: n/a
NP 208 issues

The Transfer Case in my K10 has bee acting weird

I was pulling a buddy with a Cherokee out of the mud, when I heard a pop, then it sounded like loose bolts rolling around in a tin coffee can, and then the Truck stopped moving and acted like I had put it in Neutral. I put it back into 2wd and it ran fine, but I put it back into 4wd and nothing, neutral again. Well I turned her off and a friend 96 K1500 tried to pull him out but it didnt work.

So about a half hour later I tried my K10 again and like a champ it went into 4wd and dragged the XJ out like a walk in the park.

So anybody have this problems with a NP208 transfer case?

I am thinking its the engagement gear or something in the case
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome