Off-Road Forums & Discussion Groups

Off-Road Forums & Discussion Groups (https://forums.off-road.com/forum.php)
-   GM Standard SFA Trucks & SUV's (https://forums.off-road.com/gm-standard-sfa-trucks-suvs/)
-   -   Miss - slightly low on power? (https://forums.off-road.com/gm-standard-sfa-trucks-suvs/195550-miss-slightly-low-power.html)

dadare 07-03-2004 05:04 PM

Miss - slightly low on power?
 
Got a '95 K1500 with 5.7, 130k miles. Just finished replacing head gaskets because of antifreeze leak. Had valvejob done, new seals, etc. Anyway, truck had a small miss now and then before work done. More pronounced after work and I seem to be slightly low on power. I also replaced rotor, cap, wires, plugs and ohm'd out coil and pickup coil which ohm'd okay. No ideas left. Vavle lash appears good. Timing double checked and good.

Any ideas?

gregmgm 07-03-2004 06:58 PM

Re: Miss - slightly low on power?
 
How about doing a compression check. Its seems you went through the top end pretty well.


All times are GMT -5. The time now is 01:37 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1994-2009, VerticalScope Inc. // Off Road forums & discussion groups sitemap
side by side | atv | dirtbike | snowmobile | sandsport | competition | land use | Jeep | Toyota | Ford | GM

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome