cruise control - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Standard SFA Trucks & SUV's All discussion of full sized Solid Front Axle Trucks, SUV's to include Suburban

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 07-16-2002, 02:15 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
cruise control

i have a 86 k5 with cruise and it is not working and wondering what are all possibilities why it is not working i think it could be the switch but not sure.
thank you
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 07-16-2002, 11:34 PM
I Might Just Know What I'm Talking About
 
TxFireman's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: San Antonio, TX
Posts: 1,582
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Re: cruise control

Try checking all your vacuum lines. That's most likely the trouble. Make sure you go over them real close, any leak can cause it to stop working.
TxFireman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome