Blowing 4x4 Fuse - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Standard IFS Trucks & SUV's All discussion of full sized IFS Trucks, SUV's to include Suburban

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 06-19-2001, 09:51 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Blowing 4x4 Fuse

This last weekend I was in the Sand Dunes and my 4wd Stopped working. I could shift it into 4lo 2hi 4 hi but my front wheels wouldnt spin. And when I checked my fuses I saw that my 4wd fuse was blown. I tried to replace it with another but that also blew. Could the Actuator be causing the problem?

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 06-19-2001, 11:41 AM
Blazer1970
Guest
 
Posts: n/a
Re: Blowing 4x4 Fuse

Yes, the front axle disconnect is most likely the problem. Check the wiring to the actuator for shorts first.

'70 CST Blazer, 350, SM465, NP205.
'87 Suburban 4X4, 350, 700R4
'01 GMC 2500HD, Duramax/Allison
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome