4.3L high idle at start - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Small Trucks & SUV's All discussion of S-Class Trucks and SUV's

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 11-15-2000, 06:12 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
4.3L high idle at start

My 4.3l will idle at 1500rpm every time I start it for 2 min.. I would expect a bit of high idle but this is ridiculous. Any help would be appreciated.

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 11-15-2000, 08:22 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: 4.3L high idle at start

My 1991 S10 Blazer 4.3 idles just around 1000 rpm in the cold morning.

1991 S10 Blazer 4x4, 4.3 edelbrook headers, holley TBI, K/N filter charger, 30-9.5-15 tires

Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome