S-15 Won't Start!!?? - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Small Trucks & SUV's All discussion of S-Class Trucks and SUV's

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 12-27-2008, 06:19 AM
lokitim
Guest
 
Posts: n/a
Question S-15 Won't Start!!??

I have a '95 s-15,, 2 dr, auto, 4wd. It died on me & thought it was fuel pump, so I replaced it. I then drove it for about 40 miles, then it died, again. I, again thought it was the crank sensor, replaced it. It still won't start. It is getting spark to the plugs & fuel to the pressure check valve (on back of engine near distributor). What would be causing this not to start? PLEASE, can anyone help me?
Thanks,
lokitim
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 01-24-2009, 06:31 AM
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Start really simple. These are going to sound dumb but ya never now. Battery, bad fuel. A wire grounding out some where. It could be something as dumb as those. Hope it works out for you.
03warrior is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome