front axle popping - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Small Trucks & SUV's All discussion of S-Class Trucks and SUV's

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 01-24-2005, 08:14 PM Thread Starter
Enthusiast
 
Join Date: Nov 2004
Location: Wichita, KS
Posts: 206
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
front axle popping

WU's 01 S-Blazer (4.3, Auto, 4x4) after using the AWD it doesn't always completly disengage the front axle. Tried having her push button to rengage AWD then push button for 2WD, didn't help. Had her pull into a parking lot and back up and it stopped. Should I start at vacuum actuator on front axle or something else?

KSTT
kstechtom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome