Blatant Web Site Plug... - Off-Road Forums & Discussion Groups
GM Small Trucks & SUV's All discussion of S-Class Trucks and SUV's

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-29-2000, 02:34 AM Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 2,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Blatant Web Site Plug...

I just got my web site up and running. Real rough right now, but it's getting there. I just have to find the time to get this stuff updated!

Anyway, the link is now in my signature... If you like off-road racing and Mexico destination photos, this might be one of the sites you can bookmark.

The pages will get better, trust me! [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img]

J.R. [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]
My Web Page
J.R. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 02-29-2000, 10:48 AM
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 6,517
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

[img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img] [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img] I was wondering how long it would be until you got a website back out there... [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img] [img]/wwwthreads_images/icons/laugh.gif[/img] [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]

Unfortuneately, I can't seem to get the page to load... Probably a problem with my internet service, but they're going to be loading some patches to their software on the 3rd of March, so that should fix it... [img]/wwwthreads_images/icons/crazy.gif[/img]

Tim
"The_Sandman_454"

[img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img] '79 Suburban 4x4 454, 6" lift, 35x12.5s & '85 GMC S15 4x4
The_Sandman_454 is offline  
post #3 of (permalink) Old 02-29-2000, 01:26 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 2,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

It's through Xoom.com. probably have problems with frames (I have no choice over the matter). I would use ORC but Xoom gives me unlimited space.

Let me know if you keep having problems after your upgrade and I'll see what the dealio is. What browser are you using?

J.R. [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]
My Web Page
J.R. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 02-29-2000, 01:54 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Blatant Web Site Plug...

I use IE 5.0 and had no problems. Looks like you are off to a pretty good start [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img] , but where is the S-10 section? [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img] Looks great down there, I'm jelious.

post #5 of (permalink) Old 02-29-2000, 02:49 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 2,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

Thanks... No S-10 section as of yet. I figure I'd wait until I had something to show for it. It'll get there eventually! If anyone would like to sponsor me for a $4000-$5000 suspension upgrade on my '98 S-10, I'd be more than happy to document it all on my web site! [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img]

Anyway, once things die down a bit, I'll be making regular updates, including my database for web links which I hope to make real easy to use. We'll see what happens.

J.R. [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]
My Web Page
J.R. is offline  
post #6 of (permalink) Old 02-29-2000, 05:25 PM
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 6,517
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

I'm using MS Internet Explorer Version 5.00.2314.1003 on a Win98 first edition machine... It gives me a "Cannot find server" error.. I definitely think it's just the DNS server I'm using that won't update or something stupid like that... Hey, do you know the numeric IP address of that site? If you can find that out for me, I will be all set and able to look at it, and I believe that will also cause the DNS server of my ISP to update... [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img]

UPDATE: I finally got it to work, not sure exactly what I did, but I did get it workin'... [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img][img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]

Tim
"The_Sandman_454"

[img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img] '79 Suburban 4x4 454, 6" lift, 35x12.5s & '85 GMC S15 4x4
The_Sandman_454 is offline  
post #7 of (permalink) Old 02-29-2000, 06:36 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 2,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

I don't know if it's the ISP or if it's IE, but that happens from time to time. One of those things, I guess!
Good that you got connected though...

J.R. [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]
My Web Page
J.R. is offline  
post #8 of (permalink) Old 02-29-2000, 07:07 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Blatant Web Site Plug...

Windows 98 first edition has about a million and one bugs in it. Do you update it often?

post #9 of (permalink) Old 02-29-2000, 08:05 PM
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 6,517
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

I thought every Micro$oft product had about a million bugs in it? [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img] With Win95, I almost had to put an airbag in my desk so I wouldn't get hurt when it did it's (at least) daily crash... [img]/wwwthreads_images/icons/laugh.gif[/img] [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img] I try to update at least every month or so... (Just did today) [img]/wwwthreads_images/icons/wink.gif[/img] Probably the ISP... It's one provided for $10/semester from the college I go to, so I can't really complain (much) [img]/wwwthreads_images/icons/laugh.gif[/img]

Tim
"The_Sandman_454"

[img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img] '79 Suburban 4x4 454, 6" lift, 35x12.5s & '85 GMC S15 4x4
The_Sandman_454 is offline  
post #10 of (permalink) Old 02-29-2000, 08:31 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 1999
Posts: 2,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: Blatant Web Site Plug...

$10 a month? Oh, the good ol' dayz... I decided I needed to play games and spend a lot of time on the Internet, so I went with a cable modem... Not bad for $40 over my regular cable bill...

J.R. [img]/wwwthreads_images/icons/cool.gif[/img]
My Web Page
J.R. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome