tire question - Off-Road Forums & Discussion Groups
Ford 67-96 F-Series, 78-96 Bronco All discussions of 67-96 F-Series Trucks and 78-96 Broncos

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 10-13-2004, 12:55 PM
rdeschenes2002
Guest
 
Posts: n/a
tire question

HAVE A 1996 FORD F-150 WITH SUPER SWAMPER BOGGER ON IT. SIZE 33X 12.50X15 .LATELY HAVEING A LOT OF SHAKING AT 30 MPH. HAVE TAKEN IT TO THE SHOP AND THEY SAID IT WAS THE TIRES.WHAT CAN I DO TO STOP THIS SHAKING. I DONT WANT TO SELL THEM... [img]images/graemlins/confused.gif[/img]
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 10-13-2004, 07:54 PM
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 4,011
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: tire question

Is there a lift on the truck? If so are there blocks lifting the rear axle? Have the tires been ballanced? Give us the low down on your truck.
BigNorm is offline  
post #3 of (permalink) Old 10-15-2004, 07:32 AM
rdeschenes2002
Guest
 
Posts: n/a
Re: tire question

I SENT YOU THE 411 ON MY TRUCK THE OTHER DAY ,LET ME KNOW IF YOU DID NOT RECEIVED IT. THANKS
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome