??? Ignition Coil - Off-Road Forums & Discussion Groups
Ford 67-96 F-Series, 78-96 Bronco All discussions of 67-96 F-Series Trucks and 78-96 Broncos

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 05-05-2003, 07:57 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
??? Ignition Coil

I was doing a tune-up (plugs, wires, rotor, cap, etc), and was just in the process of finishing up with the wires when I found the coil wire with a lot of corrosion build up at the female end (coil). The build up was similiar to what you would find on unpainted aluminum or galvanized roof. Never have I seen this before, and I suprised my truck was even running. Has anyone ever seen this, and what do you think might have been the cause? Thanks...

Wayne [img]images/graemlins/confused.gif[/img]
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome