pulled codes, fixed the problem? - Off-Road Forums & Discussion Groups
Ford 67-96 F-Series, 78-96 Bronco All discussions of 67-96 F-Series Trucks and 78-96 Broncos

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 11-23-2002, 05:41 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 316
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
pulled codes, fixed the problem?

I pulled codes and this is what I got, 32 32 sep 10 41 32 41 nego. Then I replaced my spark plugs with Champian truck plugs, changed o2 sensor, and cleaned egr valve and replaced the gasket, then I cleared all of the codes. Now my check engine light is flashing on and off! Is there any thing else wrong, and what does it mean when the check engine light flashes?
bucknbronc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 11-23-2002, 05:59 PM
Mud in my Veins
 
muddybronco's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: woooooo pig sooooooie!
Posts: 6,842
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

sounds like you're still in code-checking mode, unless it's flashing with a regular beat? that would be a first!
muddybronco is offline  
post #3 of (permalink) Old 11-24-2002, 03:32 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 316
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

Anything else I should know?
bucknbronc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 11-24-2002, 03:36 PM
Mud in my Veins
 
muddybronco's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: woooooo pig sooooooie!
Posts: 6,842
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

well, is it flashing at a steady rate or does it pause sometimes?
muddybronco is offline  
post #5 of (permalink) Old 11-24-2002, 04:46 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 316
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

It will flash at a steady rate for about 5 seconds then turn off, then will turn back on again every once in a while.
bucknbronc is offline  
post #6 of (permalink) Old 11-24-2002, 07:14 PM
Mud in my Veins
 
muddybronco's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: woooooo pig sooooooie!
Posts: 6,842
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

yep, sounds like you're stuck in code mode... is your harness still jumpered somehow?
muddybronco is offline  
post #7 of (permalink) Old 11-24-2002, 07:29 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 316
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

I'll check it, but I probably need to replace the fuel pressure regulater, because it's still runnin' rich!
bucknbronc is offline  
post #8 of (permalink) Old 11-25-2002, 09:07 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 316
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: pulled codes, fixed the problem?

Now all I need to know is where the fuel pressure regulater is located!?
bucknbronc is offline  
post #9 of (permalink) Old 11-25-2002, 01:00 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: pulled codes, fixed the problem?

It's on the back left(driver) side of the fuel rail.


I agree with Muddy, you probably left the self test connector connected for the flashing engine light.

After your sensor repairs make sure you clear the old codes, too.
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome