yz426 problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
Dirtbike Performance and Tech Wrench on it and make it faster - Or just get it to start.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 03-16-2009, 06:42 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
yz426 problem

the other day i was riding my yz426 and while i was riding it shut off and i heard a click alick click, and we took off the top cover and it looks like one of the valves was smashed, does anyone know what could be wrong? or where to find parts? thank you
jewelite is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome