I can't get to the board via Internet Explorer - Off-Road Forums & Discussion Groups
BBS Changes - General Discussion Please discuss topics related to System upgrades and changes here.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-04-2002, 08:19 PM Thread Starter
Addict
 
Join Date: Nov 1999
Location: Illinois
Posts: 691
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
I can\'t get to the board via Internet Explorer

As stated I can not get the BBS to load via Internet Explorer. It used to. I can get ti to load from AOL browser. And from my work's Internet Explorer via T1 line. But not from home. WHY......HELP?????
I've tried eliminating cookies, reloaded the browser, dropped back to AOL 6.0.......No luck

Anthony (aka Roaddog)
Encounter w/ Dumptruck took the 87, Replaced w/ the 91
roaddog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 02-05-2002, 07:40 PM
pjc
 
Join Date: Aug 1999
Posts: 334
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

has this changed?

I just checked the code and ran it through Dr. HTML and it looks fine.

Usually Netscrape is the one that pukes.

Patrick J. Chicas

Rubicon Media Group, Inc. - Off-Road.com
pjc is offline  
post #3 of (permalink) Old 02-05-2002, 09:03 PM Thread Starter
Addict
 
Join Date: Nov 1999
Location: Illinois
Posts: 691
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

Sorry, but has what changed?
I've dumped AOL 7.0, Reinstalled Internet Explorer 6.0 which always worked before. But no luck. Other BBS sites come up fine. I simply can not load Off-Road.com thru Internet Explorer unless I load it thru AOL 1st and then cut and paste the URL to the Internet Explorer. I can not figure it out.
Anthony

Anthony (aka Roaddog)
Encounter w/ Dumptruck took the 87, Replaced w/ the 91
roaddog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 02-05-2002, 09:41 PM
pjc
 
Join Date: Aug 1999
Posts: 334
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

I wish I could help but, this seems to be an isolated issue. COnsider that about 94% of all cisitors use IE and none other have this problem. I am using AOL7 and IE5.5 without problem.

Patrick J. Chicas

Rubicon Media Group, Inc. - Off-Road.com
pjc is offline  
post #5 of (permalink) Old 02-06-2002, 01:34 AM
Wrangler88
Guest
 
Posts: n/a
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

mine does the same thing and so does my buddies, any ideas?? it used to work before..

(\/)ikey
Got Jeep?
post #6 of (permalink) Old 02-06-2002, 07:47 AM Thread Starter
Addict
 
Join Date: Nov 1999
Location: Illinois
Posts: 691
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

Have you and/or your friend made any changes lately? I.E. AOL 7.0???
I think that may have caused my problem, but reverting back to 6.0 may have left some files corrupted. Anything you can tell me may help me, and you track this problem down.

Anthony (aka Roaddog)
Encounter w/ Dumptruck took the 87, Replaced w/ the 91
roaddog is offline  
post #7 of (permalink) Old 02-06-2002, 07:54 AM
Moderator
 
dparker's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Arkansas.Paragould
Posts: 4,427
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

Im Using IE no problems on this end but the person behind the keyboard LOL!

<font color=red>And yes if you dont no it buy now i cant spell LOL!</font color=red>
dparker is offline  
post #8 of (permalink) Old 02-06-2002, 10:00 AM
Pooh-Bah
 
WD40's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Helena, MT
Posts: 2,280
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

AOL is most likely the problem.
Dump it, and get something that works.
I can't even begin to count the number of friends' computers I've had to debug because of that <font color=red>POS</font color=red> AOL.

WD-40 Reverend Grip-Shift
WD40 is offline  
post #9 of (permalink) Old 02-07-2002, 01:47 AM
Wrangler88
Guest
 
Posts: n/a
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

i haven't installed anyhthing new recently, i am running AOL 7.0 but its worked way before that, its just started last week out of no where..

(\/)ikey
Got Jeep?
post #10 of (permalink) Old 02-07-2002, 08:55 AM
Keyboard Implanted
 
Chad's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: Marietta, Pennsylvania
Posts: 2,789
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Re: I can\'t get to the board via Internet Explorer

I've been hearing tons of complaints about AOL 7.0 and conflicts with websites.

I'm running IE 6.0 without problems.


Chad
[email protected]
http://dcautocenter.com
'84 Extra Cab, 7" Skyjacker, 5.29's, Detroit, Hybrid, etc..etc..etc
Chad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome