Suzuki 300 starting problems - Off-Road Forums & Discussion Groups
ATV Lounge Everything ATV - NOT defined in a specific forum below. Hang out with your friends.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 10-13-1999, 08:47 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Suzuki 300 starting problems

I have a 94 King Quad and it runs great but for whatever reason for about the last month or so it is becoming hard to start, it used to just start by hitting the starter button, now it takes a few seconds cranking it and you have to hold the throttle wide open, choking it doen's seem to make a difference. What would be the first thing you guys would look for here. Thanks

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 06-05-2007, 10:11 PM
r.litteral
Guest
 
Posts: n/a
I'd start with cleaning the fuel line

my buddy had the same trouble, there was a bunch of gunk in the fuel lines... just tracked them from the tank to the carb cleanin all the way, hope it helps
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome